Nieuws

Hier vind u nieuws over onze salon, maar ook nieuws van Babor zoals nieuwe producten en kleurtrends.


De cosmetische facelift - DUAL FACE LIFT SERUM


ReVersive noviteiten


REVERSIVE

DE EVOLUTIE VAN DE ANTI-AGING met RE-YOUTH COMPLEX.

Een frisse uitstraling en een jeugdig gladde huid zijn een algemeen schoonheidsideaal – en maken huidveroudering tot een zeer belangrijk thema in de cosmeticabranche.

De BABOR laboratoria hebben de anti-aging serie REVERSIVE met het RE-YOUTH COMPLEX ontwikkeld. De werkstoffen Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol werken samen en versterken elkaar in het RE-YOUTH COMPLEX.

Voor een individueel jeugdigere uitstraling en lichtintensiteit. De huid ziet er strakker, gladder en gelijkmatiger uit en voelt zijdezacht aan.


REVERSIVE Producten

Dankzij de exclusieve BABOR Präzisionsformule met de werkstoffen Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol krijgt de huid haar individueel jeugdige uitstraling terug.

Dankzij de exclusieve BABOR Präzisionsformule met de werkstoffen Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol krijgt de huid haar individueel jeugdige uitstraling terug. De huid ziet er gelijkmatiger en gladder uit – gewoonweg jeugdiger.


BABOR REVERSIVE Reversive anti-aging cream

  • de effectiefste BABOR anti-aging serie
  • werkstoffen behouden de individueel jeugdige uitstraling van de huid
  • de huid ziet er gelijkmatiger uit
  • ze ziet er strakker en gladder uit
  • gewoonweg jeugdiger

inhoud: 50 ml
Prijs € 122,00


BABOR REVERSIVE Reversive anti-aging cream rich

inhoud: 50 ml
Prijs € 132,00


BABOR REVERSIVE Reversive anti-aging eye cream

  • Dankzij de exclusieve BABOR Präzisionsformule met de werkstoffen Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol krijgt het ooggebied haar individueel jeugdige uitstraling terug.

inhoud: 15 ml
Prijs € 81,50


BABOR REVERSIVE Reversive anti-aging dual serum

Het Reversive anti-aging dual serum ontlokt als een intensieve kuur van 4 weken de huid haar persoonlijke schoonheidspotentieel. Door een buitengewone boost-activering worden de beide serums vermengd. Deze ultrafijne emulsie schenkt onmiddellijk voelbaar een ongelofelijk zachte en gladdere huid.

inhoud: 4 delen die in de set
Prijs € 193,00BABOR SeaCreation

De oorsprong van diepgaande schoonheid

Nieuwe energie, zichtbare celverjonging en duurzame regeneratie: de luxueuze en innovatieve anti-aging verzorging, exclusieve werkstoffen uit de diepte van de oceanen. Een complete verzorgingslijn voor het gezicht met luxe crèmes in 2 consistenties voor een normale en voor een veeleisende droge huid, een serum en oogcrème. De serie bevat het kostbare en zeer effectieve Sea-telligent complex uit de maritieme werkstoffen BABOR thermophilus, parelproteïnen en schelpzijde. Werkt intensief energetiserend en celverjongend.