Beauty & Nail

Mijn naam is Gisela en met mijn grote liefde voor beauty en huidverbetering ben ik mijn salon 20 jaar geleden in Drunen gestart. Voordat ik in Drunen begon heb ik in Duitsland een eigen salon gehad. Totaal heb ik al 39 ervaring als schoonheidsspecialiste. Mijn wens is om jou helemaal te laten ontspannen tijdens jouw bezoek aan Beauty & Nail. Tijdens de behandelingen werken we samen naar een stralende huid, zodat jij weer vol zelfvertrouwen de deur uitstapt.

Gisela

Ik vind het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste kennis en technieken, zodat ik jou zo goed mogelijk kan helpen. Zo zorgen we samen voor een duurzaam resultaat. In de salon werk ik met de geweldige natuurlijke producten van het Duitse merk Babor. Een perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur, die jouw huid geeft wat het nodig heeft.

Ik heet je graag van harte welkom bij Beauty en Nail. Stap binnen voor een heerlijk momentje van rust en ontspanning, helemaal voor jou en jouw huid.

Met lieve groet, Gisela Fischer   


BABOR

BABOR is de Duitse beauty-pionier. Sinds de oprichting in 1956 door de biochemicus Dr. Michael Babor is de onderneming voortdurend gericht op innovatie en heeft zich ontwikkeld als baanbreker van de professionele huidverzorging.

Babor

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum lukt het sinds 1955 om de geheimen van de natuur in natural hightech-producten te vertalen die natuur en wetenschap verbinden tot een optimale synergetische kwaliteit. De eigen onderzoeksafdeling is van oudsher de centrale pijler van de onderneming en verschaft BABOR in de internationale concurrentie een toppositie.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten en massagespecialisten garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en garanderen alle BABOR producten en behandelingen werkzame performance op het hoogste niveau – voor een zichtbaar verbeterd, duurzaam gezond huidbeeld. Vele van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong, fair gehandeld en uit gecontroleerd biologische teelt. Daarbij staat elk product consequent voor Beauty Made in Germany.